. . .

Cardinal Sin Number 10 – Analyserar inte din spelning

Dessa artiklar är inriktade på spelare som vet de grundläggande reglerna för poker, men är inte säker på hur man utvecklas förbi ”hasardspel” att de ser först. De kommer att fokusera på vad jag anser vara ”cardinal synder” poker som är misstagen som görs av alla nya spelare. Också förklara varför de är misstag, hur du kan förändra dessa misstag och det mentala tänkandet bakom det hela. Efter en session av poker, vad brukar du göra? Om svaret är: ”ingenting” då du gör en massiv fatal fel.

Analysera ditt spel är avgörande för att förbättra dina pokerfärdigheter och gör att du kan utvecklas som spelare. Om du gjort misstag under ditt spel (vilket är mycket troligt) kan du aldrig lära dig och utveckla förbi dessa misstag om du inte analysera vad som hände och ändra den upp. Det finns en massa verktyg som är runt som kan hjälpa dig, men en av de bästa sätt utan att behöva någon hjälp utifrån innebär plocka igenom din handhistorik och visualisera vad som hände. Kanske var det en bit kruka du förlorat, eller en pott där du hade nötter och inte få betalt. Det finns alltid utrymme för förbättring, och om du inte strävar efter att förbättra ditt spel du kommer att göra fler misstag i framtiden. Göra anteckningar om varje spelare du spelat med. Du kan lägga till anteckningar till sitt namn och kan du förse dig själv med avgörande och viktig information. Kanske du såg spelaren vik 3 satsade många gånger före floppen och du spelat en hand där du platta kallas i position och fick ut floppade.

Att priset på information är avgörande och du bör ha det på att spelarnamn för nästa gång spelar du. ”Kunskap är makt”-Sir Francis Bacon att är citat lika sant som något du kan någonsin veta, den står helt i poker. Du bör sträva efter att plocka igenom och hitta dina misstag, och när du börjar att plugga de misstag du står att göra dig själv en fantastisk pokerspelare. Även om du har läst alla dessa artiklar, det är en sak som du nu har på någon som inte. Forskning/Läs och du kommer att bli bra. Bästa lycka till vid borden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *